کشور های شینگن و مراحل دریافت ویزای شنگن

کشور های شینگن و نحوه دریافت ویزای شینگن

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

کشورهای شینگن 2022

در این مقاله قصد داریم تا ابعاد مختلف کشورهای شینگن 2022 و گرفتن ویزای شینگن را بررسی کنیم. حوزه شینگن متشکل از 26 کشور میباشد که مرزها داخلی خود را برای هم باز گذاشته اند. به زبان ساده تر، فرض کنید که حوزه شینگن یک کشور واحد است که 26 استاد دارد. شهروندان این کشور‌ها میتوانند بدون هیچ محدودیتی در این حوزه تردد داشته باشند.

فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ، هلند و آلمان، جزو اولین کشورهای توافق شینگن بودند. در حال حاضر این 5 کشور به حدود 26 کشور رسیده است که 4 کشور آن نیز خارج از حوزه اتحادیه اروپا هستند. این 4 کشور عبارتند از:

  • ایسلند که در سال 2001 به حوزه شینگن پیوست
  • نروژ که در سال 2001 به حوزه شینگن پیوست
  • سوئیس که در سال 2008 به حوزه شینگن پیوست
  • لیختنشتاین که در سال 2011 به حوزه شینگن پیوست

آیا ایرلند جزو شینگن است

از 28 کشور عضو اتحادیه اروپا تقریبا همگی عضو شینگن هستند به غیر از 6 کشور. انگلیس، بلغارستان، ایرلند، قبرس، رومانی.کرواسی، 6 کشوری هستند که عضو کشور های تحت ویزای شینگن نیستند.

لیست کشور های شینگن ( کشور های تحت ویزای شینگن )

1            آلمان
2             اتریش
3             بلژیک
4             جمهوری چک
5             دانمارک
6             استونی
7             فنلاند
8             فرانسه
9             یونان
10             مجارستان
11             ایسلند
12             ایتالیا
13             لتونی
14             لیختن اشتاین
15             لیتوانی
16             لوکزامبورگ
17             مالت
18             هلند
19             نروژ
20             لهستان
21             پرتغال
22             اسلواکی
23             اسلوونی
24             اسپانیا
25             سوئد
26           سوئیس

ویزای شنگن ( ویزای شینگن)

همانطور که بالاتر اشاره شد، شهروندان کشور های حوزه شنگن میتوانند بدون ویزا بین مرز ها سفر کنند. اما افراد غیر اروپایی که شهروندان این کشورها نیستند، باید ویزای شنگن دریافت کنند. دریافت ویزای شنگن شرایطی دارد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت ویزای شنگن با ما در تماس باشید 

مراحل اخذ ویزای شینگن ( ویزای شنگن)

  • مرحله اول: ابتدا باید هدف سفر به حوزه شینگن را مشخص نمایید. چرا که ویزا های مختلفی برای سفر به کشور های شینگن وجود دارد. ویزای توریستی شینگن، ویزای کاری شینگن، ویزای تحصیلی شینگن و…
  • مرحله دوم: دراین مرحله باید کشور یا کشور های مقصدتان را مشخص نمایید. بعد از مشخص شدن مقصد باید به یکی از کنسولگری ها یاسفارت کشور مقصد مراجعه نمایید. همچنین میتوانید به شرکت های مرتبط به سفارت جهت اخد ویزا نیز مراجعه نمایید. در صورتی که قصد دارید که به بیش از 2 کشور در حوزه شنگن سفر کنید، باید به سفارت کشوری مراجعه نمایید که مدت طولانی تری در آنجا خواهید بود.
  • قدم سوم: بعد از اینکه قصد سفر و کشورهای مقصد مشخص شد، باید در زمانی مناسب درخواست ویزای شنگن را به کنسولگری کشور مربوطه ارائه دهید. بهترین زمان برای ارائه درخواست ویزا، 3 ماه قبل از شروع سفر است. دیرترین زمان نیز برای ارائه درخواست، 15 روز قبل از سفر است. توجه داشته باشید که فرآیند دریافت ویزا زمان بر است. اگر زمان ارائه درخواست را به تعویق بیاندازید، ممکن است در زمان مورد انتظار شما، ویزا به دستتان نرسد. این احتمال را نیز باید در نظر داشته باشید که درخواست شما رد شود. پیشنهاد ما برای شما این است که جهت جلوگیری از سختی ها و پیچیدگی های اخذ ویزای شنگن، با مشاورین موسسه حقوقی دادخواهان مجد در ارتباط باشید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله باید از سفارت کشور مورد نظر وقت بگیرید. اکثر سفارت ها این امکان را به شما میدهند که به صورت آنلاین نسبت به ثبت درخواست ویزا اقدام کنید.
برای کسب اطلاعات راجع به مهاجرت به انگلیس کلیک کنید!
  • مرحله پنجم: در این مرحله باید فرم درخواست ویزا را پر کنید. توجه کند که اطلاعاتی که در این فرم وارد میکنید بسیار تعیین کننده است. لذا اطلاعات را با دقت و صداقت تمام وارد کنید. بعد از تکمیل فرم، آن را در دو نسخه چاپ کنید و هر دو نسخه را امضا کنید.
  • گام ششم: بعد از انجام مراحل فوق، باید مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا را جمع آوری نمایید. این مدارک عبارتند از:
  • گذرنامه با حداقل ۳ ماه اعتبار از تایمی که برای خروج از منطقه شنگن برنامه‌ریزی کرده‌اید
  • دو قطعه عکس جدید و رنگی 3*4
  • اصل و کپی شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • پرینت گردش حساب بانکی
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد ملکی
  • مدارک مربوط به ازدواج
  • هدف و برنامه سفر
  • بلیط رفت‌وبرگشت هواپیما
  • تاییدیه رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی بین‌المللی

علاوه بر موارد فوق، ممکن است بعضی از سفارتخانه ها مدارک دیگری نیز بخواهند که باید نسبت به فراهم کردن آنها اقدام نمایید.

  • مرحله هفتم: نهایتا بعد از سپراندن مراحل گفته شده، از سوی سفارت برای شما وقت تعیین میشود. شما باید در زمان تعیین شده در سفارت حضور پیدا کنید تا با شما مصاحبه شود. در روز مصاحبه باید مدارک گفته شده را همراه داشته باشید و به همراه فرم تحویل افسر مصاحبه کننده سفارت دهید. در این مصاحبه از شما سوال هایی پرسیده میشود که باید جواب های شما با پرسشنامه مطابقت داشته باشد.
چگونه اقامت کاری کانادا بگیریم؟  کلیک کنید!
  • مرحله هشتم: در هنگام اخذ ویزا باید هزینه ای پرداخت شود. این هزینه تصویب شده است و غیر قابل تغییر میباشد. این هزینه با توجه به سن و شرایط متقاضی متفاوت است.
  • گام آخر: بعد از تکمیل مراحل درخواست ویزا، شما باید منتظر پاسخ سفارت باشید. بررسی سفارتخانه حداقل 15 روز زمان میبرد. البته بسته به شرایط افراد این مدت میتواند طولانی تر نیز بشود. اما معمولا زمان پاسخ سفارت خانه به درخواست ویزای شینگن بین 15 تا 30 روز زمان میبرد.

 انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن انواع مختلفی دارد و هر یک ضوابط  مختلفی دارد. همانطور که در مراحله 9 گانه بالا اشاره شد، شما باید بدانید که چه ویزایی میخواهید. در ادامه به بررسی انواع ویزای شنگن میپردازیم.

1.      ویزای اتحادیه شنگن

ویزای اتحادیه شینگن یا USV (Uniform Schengen Visas)، همان ویزای توریستی یا ویزای گردشگری شنگن است. با داشتن این نوع ویزا، شما مجاز به ورود به کشور های حوزه شنگن میشوید. البته ویزای گردشگری فقط 90 روز در هر 6 ماه فعال است. ویزای گردشگری شنگن انواعی دارد:

·         ویزای نوع  A شنگن:

ویزای نوع A که Air Transit Visa  نام دارد، به مسافر فقط این اجازه را میدهد که در فرودگاه های کشور های حوزه شینگن تردد کند. به این شکل که پرواز در فرودگاه یکی از کشور های شینگن فرود می‌آید و مسافر با پرواز بعدی، به کشور خارج از حوزه شینگن میرود.

·         ویزای نوع  B شنگن:

با داشتن این نوع ویزا، مسافر مجاز است به مدت 5 روز از خاک کشورهای شینگن گذر کند. به این ویزا، ویزای ترانزیت نیز گفته میشود.

·         ویزای نوع  C شنگن:

ویزای نوع C به صورت تک ورود، دو ورود و چند ورود صادر میشود. این ویزا در هر 6 ماه ، 90 روز این امکان را به مسافر میدهد که بدون محدودیت در کشور های حوزه شینگن سفر کند.

2.      ویزای اعتباری منطقه محدود

Limited Territorial Validity Visas، یا ویزای اعتباری منطقه محدود، در شرایط خاص مثلا برای پناهندگان صادر میشود. این ویزا به افراد اجاره میدهد که در مدت زمان معین، در محدوده های مشخصی سفر کنند. افراد حق خارج شدن از این محدوده ها را ندارند.

3.      ویزای ملی

ویزای ملی یا National Visa، برای افرادی صادر میشود که در زمانی مشخص و برای انجام فعالیتی خاص به حوزه شینگن سفر میکنند. این ویزا معمولا برای فعالیت کاری یا تحصیلی صادر میشود.  ویزای ملی بعضا ویزای نوع D نیز نامیده میشود که انواع زیر را شامل میشود:

  • دانشجویان بین المللی که با هدف پژوهش به حوزه شنگن سفر میکنند. مدت این ویزا معمولا یک ساله است.
  • دانشجویانی که برای کذراندن دوره های آموزشی به شنگتن می آیند ویزای یک ساله دریافت میکنند. این ویزا قابل تمدید نیز میباشد.
  • افرادی که برای کار کردن به حوزه شینگن میایند. در این نوع ویزا سوابق کاری شخص نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
  • ورزشکاران، هنرمندان و افرادی که برای به اشتراک گذاشتن استعداد خود به حوزه شینگن سفر میکنند.
  • افرادی که به دلیل ضرورت های پزشکی نمیتوانند حوزه شینگن را ترک کنند

حداقل گردش حساب برای ویزای شینگن

گردش حساب سه ماهه شما بیشتر از هرچیزی برای افسر سفارت اهمیت دارد. میانگین مبالغ ورودی و خروخی به حساب شما، گردش حساب شما را تشکیل میدهد. حداقل گردش حساب سه ماهه شما باید 200 میلیون تومان باشد.

راحت ترین کشور برای ویزای شینگن

در حال حاضر کشور های ایتالیا و یونان، با توجه به وضعیت کشور ما، راحت تر از سایر کشور های حوزه شینگن به ایرانیان ویزا میدهند.

درخواست مشاوره فوری

مطالب مشابه

اجرت‌المثل چیست
دسته‌بندی نشده

اجرت‌المثل چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟

پادکست نحوه محاسبه اجرت المثل اجرت‌المثل چیست؟ اجرت‌المثل، به عنوان یکی از مفاهیم مهم حقوقی، به مبلغی اشاره دارد که فرد باید به دیگری پرداخت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا