چکیده

مشاوره آنلاین رایگان

فهرست مطالب

معمای عدم‌ترخیص ۳۵۰میلیون دلار کالای تأمین ارز و اظهارشده

بعد از طرح موضوع تأمین ارز ۳۵۰میلیون دلار برای کالاهایی که هنوز ترخیص نشده‌اند، گمرک ایران در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی خواستار ارائه اطلاعات کالاهای اظهارشده به‌صورت روزانه شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، چندی قبل بانک مرکزی طی یک بیانیه اعلام کرده بود که با وجود تأمین ارز 350 میلیون دلار برای کالاهای مختلف هنوز صاحبان کالا اقدام به ترخیص اقلام مذکور نکرده‌اند.

معاون فنی گمرک ایران ضمن اشاره به برگزاری جلسه با بانک مرکزی درباره ترخیص کالاهایی که 350 میلیون دلار ارز آن پیش‌تر تأمین شده است، گفته بود، با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط با فرآیند ترخیص کالا، در خصوص افرادی که قصد ترخیص کالای خود را ندارند، تصمیم‌گیری خواهد شد که با قید فوریت ترخیص و یا بدون اخطار «متروکه» شوند،
بر این اساس، بعد از طرح موضوع تأمین ارز 350 میلیون کالا برای کالاهایی که هنوز اظهار و ترخیص نشده‌اند، دفتر واردات گمرک ایران در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی خواستار ارائه اطلاعات کالاهای مذکور شد.

گفتنی است، علی وکیلی در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی با اشاره به بند 7 بخشنامه معاون فنی گمرک ایران با موضوع ترخیص کالاهای اساسی، ضروری و مواد اولیه موجود در بنادر و گمرکات کشور اعلام کرد، با توجه به نامه محرمانه بانک مرکزی در خصوص ارسال آمار عملکرد گمرک،‌ نسبت به ارسال آمار کالاهای ترخیص‌شده به‌صورت روزانه به دفتر واردات اقدام کنند.

گمرک جمهوری اسلامی ایران ,

به گزارش تسنیم، بانک مرکزی در نیمه آبان ماه در اطلاعیه اعلام کرده بود، از ابتدای سال تا پایان مهر ماه، این بانک حدود ٢ میلیارد دلار «کد رهگیری اعلامیه تأمین ارز» صادر کرده است که به‌موجب اطلاعات و آمار، تاکنون حدود یک میلیارد دلار از موارد فوق در گمرک اظهار نشده است، همچنین بیش از 350 میلیون دلار نیز علی‌رغم اظهار کالا در گمرک، منجر به ترخیص کالا نشده است.

نکته جالب توجه اینکه مشخص نیست چرا گمرک، با وجود اطلاعات سامانه جامع گمرکی که تاکنون هزینه‌های زیادی برای آن شده است، به‌صورت دستی و در قالب جداول اکسل اقدام به دریافت اطلاعات از گمرکات اجرایی کرده است.

هرچند ممکن است منظور بانک مرکزی تأمین ارز برای کالاهایی باشد که هنوز اظهار نشده‌اند اما به‌هرحال بعد از گذشت 3 هفته از اعلامیه گمرک ایران مذکور لازم است در خصوص چالش مطرح‌شده از سوی بانک مرکزی شفاف‌سازی کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

جرم ورود غیر مجاز و مجازات آن
دعاوی ملکی
dadkhahmajd

درباره جرم ورود غیر مجاز چقدر میدانید؟

جرم ورود غیر مجاز یکی از دعاوی ملکی میباشد که در این مقاله به صورت کامل به بررسی آن پرداخته‌آیم. در واقع اگر شخصی بدون اجازه مالک، وارد ملک ایشان شود مرتکب جرم ورود غیر مجاز یا ورود به عنف شده است. همچنین اگر شخص با اجازه مالک وارد شده باشد و به هر دلیلی مالک از ایشان بخواهد که ملک را ترک کنند و شخص به تذکر مالک توجهی نکند، مجرم است و طبق قانون با وی برخورد خواهد شد. البته استثنائاتی نیز وجود دارد در این زمینه که در ادامه مطلب آن ها خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید...
همه چیز راجع به جرم خیانت در امانت + وکیل خیانت در امانت + مجازات خانت در امانت
دعاوی پولی بانکی
dadkhahmajd

جرم خیانت در امانت

خیانت در امانت یکی از جرائم کیفری پر تکرار در مراجع قضایی کشور میباشد. این جرم میتواند در مضوعات مختلف مانند موضوعات ملکی، پولی و بانکی، روابط اجتماعی و… رخ دهد. با توجه به گستردگی وقوع این جرم تصمیم گرفتیم در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف این جرم بپردازیم. به طور خلاصه هرگونه سوء استفاده یا آسیب زدن به مال امانتی توسط امین، خیانت در امانت محسوب میشود.

بیشتر بخوانید...
همه چیز راجع به سفته حسن انجام کار و سوء استفاده احتمالی کارفرما از آن
دعاوی پولی بانکی
dadkhahmajd

سوء استفاده کارفرما از سفته حسن انجام کار

در این مقاله به بررسی موضوع سفته حسن انجام کار و سوء استفاده احتمالی کارفرما از آن پرداخته ایم که بعضا باعث دعاوی حقوقی و حتی کیفری میشود. در واقع استفاده از سفته به عنوان ضمانتی برای انجام کار با شرایط تعیین شده در قرارداد که از سمت مجری صادر میگردد و به امانت کارفرما در می‌آید را، سفته حسن انجام کار میگویند

بیشتر بخوانید...
باز کردن چت
مشاوره فوری رایگان
موسسه حقوقی دادخواهان مجد
سلام 👋
چطوری میتونیم کمکتون کنیم؟