گواهی سپرده مدت دار و انواع آن

چکیده

در ادامه بررسی انواع قرارداد های بانکی، در این مقاله به بررسی انواع قرارداد سپرده مدت دار پرداخته ایم. به طور خلاصه گواهی سپرده مدت دار دو نوع عام و خاص میباشد که در این مقاله به هر دوی آنها پرداخته ایم.

مشاوره آنلاین رایگان

فهرست مطالب

گواهی سپرده مدت دار

در ادامه مقالات منتشر شده پیرامون انواع قرارداد، در این مقاله به بررسی قرارداد گواهی سپرده مدت دار پرداخته ایم که عمدتا میان بانک و مشتریان منعقد میشود. در ادامه ای مقاله به بررسی ابعاد مختلف این قرارداد و انواع آن خواهیم پرداخت. همچنین نمونه قراردادی در انتهای همین مطلب موجود میباشد که میتوانید به صورت رایگان آن را دانلود نمایید. اما خواندن این مطلب به شما چه کمکی میکند؟

به داشتن دانش در زمینه قرارداد گواهی سپرده مدت دار، میتوانید از پیش آمدن دعاوی پولی و بانکی با بانک جلوگیری نمایید و به راحتی سپرده خود را در اختیار بانک قرار دهید. بدیهی است که هیچکسی تمایل ندارد که برای سپرده اش در بانک مشکلی پیش بیاید. لذا تا پایان این مقاله با ما همراه باشد.

💎💎جهت مشاوره رایگان با وکیل بانکی، با ما در ارتباط باشید💎💎

در ادامه ابتدا تعریفی از سپرده مدت دار ارائه خواهیم کرد.

سپرده مدت دار چیست؟

سپرده مدت دار در واقع نوعی سرمایه گذاری است که افراد میتوانند انجام دهند. شخص با قراردادن مبلغی در بانک یا موسسه اعتباری برای مدتی مشخص، سودی را دریافت مینماید. میزان این سود با توجه به مبلغ سپرده و مدت سپرده متغیر میباشد. موضوعی که باعث محبوب شدن سپرده مدت دار شده، است که سود این نوع سپرده از سود حساب پس انداز بیشتر است.

بانک یا موسسه اعتباری موظف است پس از پایان دوره سپرده، درصورت عدم تمایل شخص به تمدید قرارداد، مبلغ اصل سپرده را به همراه سود آن به سپرده گذار برگرداند.

انواع سپرده مدت دار

1. سپرده مدت دار عام

سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری عام سپرده ای است که سپرده گذار در بانک با موعد سررسید مشخص افتتاح مینماید. بانک در ازای این سپرده گذاری، اقدام به صدور گواهی سپرده مدت دار عام می نماید. سپرده گذاران میتوانند این گواهی را بدون فسخ عقد وکالت در  بانک‌ها، موسسات مالی و اعتباری و سازمان بورس اوراق بهادار معامله نمایند. در این حالت، قرارداد بین بانک و خریداران جدید برقرار میباشد.

اگر این اوراق در سازمان بورس قابل معامله نباشند، بانک میتواند خود نسبت به قبول سفارش مبنی بر خرید  گواهی سپرده مدت دار عام از مشتریان حقوقی و حقیقی اقدام نماید.

2. سپرده مدت دار خاص

بانکها در راستای تجهیز منابع در جهت تامین مالی طرح های مشخص جدید سودآور تولیدی و خدماتی و ساختمانی و همچنین توسعه و تکمیل طرح های سودآور موجود با سررسید مشخص، سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری خاص افتتاح مینمایند. بانک در ازای این افتتاح سپرده، گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری خاص صادر مینماید.

شرکت های حقوقی جهت تامین مالی طرح های مذکور، در بانک درخواست ایجاد سپرده مدت دار خاص مینمایند. مانند گواهی سپرده مدت دار عام، در گواهی سپرده مدت دارد خاص نیز، سپرده گذاران میتوانند این گواهی را بدون فسخ عقد وکالت و یا پرداخت جریمه، در بانک ها، موسسات مالی و سازمان بورس معامله نمایند.

💡💡💡 مطلب پیشنهادی : قرارداد جعاله 💡💡💡

وکیل بانکی

یکی از وظایفی که وکیل بانکی بر عهده دارد، تنظیم قرارداد های جدید بانکی و نظارت بر قراداد های جاری میباشد. تنظیم یک قرارداد بانکی مستحکم میتواند از پیش آمدن دعاوی پولی و بانکی جلوگیری نماید. لذا اگر قصد تنظیم قرارداد سپرده بانکی یا هر قرارداد دیگری دارید توصیه میکنیم حتما با یک وکیل در ارتباط باشید.

موسسه حقوقی دادخواهان مجد ایرانیان، یکی از برترین موسسات حقوقی تهران واقع در منظقه نیاوران میباشد که با در اختیار داشتن کادری مجرب با  مدیریت جناب آقای دکتر فتحی، آماده خدمت رسانی به موکلین عزیز میباشد.

جهت دریافت یک جلسه مشاوره رایگان حقوقی میتوانید با شماره تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید با پر کردن فرم مشاوره رایگان، از وکلای ما بخواهید تا در کوتاهترین زمان با شما در ارتباط باشند.

📹 جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه ما در آپارات مراجع فرمایید 📹

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

جرم ورود غیر مجاز و مجازات آن
دعاوی ملکی
dadkhahmajd

درباره جرم ورود غیر مجاز چقدر میدانید؟

جرم ورود غیر مجاز یکی از دعاوی ملکی میباشد که در این مقاله به صورت کامل به بررسی آن پرداخته‌آیم. در واقع اگر شخصی بدون اجازه مالک، وارد ملک ایشان شود مرتکب جرم ورود غیر مجاز یا ورود به عنف شده است. همچنین اگر شخص با اجازه مالک وارد شده باشد و به هر دلیلی مالک از ایشان بخواهد که ملک را ترک کنند و شخص به تذکر مالک توجهی نکند، مجرم است و طبق قانون با وی برخورد خواهد شد. البته استثنائاتی نیز وجود دارد در این زمینه که در ادامه مطلب آن ها خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید...
همه چیز راجع به جرم خیانت در امانت + وکیل خیانت در امانت + مجازات خانت در امانت
دعاوی پولی بانکی
dadkhahmajd

جرم خیانت در امانت

خیانت در امانت یکی از جرائم کیفری پر تکرار در مراجع قضایی کشور میباشد. این جرم میتواند در مضوعات مختلف مانند موضوعات ملکی، پولی و بانکی، روابط اجتماعی و… رخ دهد. با توجه به گستردگی وقوع این جرم تصمیم گرفتیم در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف این جرم بپردازیم. به طور خلاصه هرگونه سوء استفاده یا آسیب زدن به مال امانتی توسط امین، خیانت در امانت محسوب میشود.

بیشتر بخوانید...
همه چیز راجع به سفته حسن انجام کار و سوء استفاده احتمالی کارفرما از آن
دعاوی پولی بانکی
dadkhahmajd

سوء استفاده کارفرما از سفته حسن انجام کار

در این مقاله به بررسی موضوع سفته حسن انجام کار و سوء استفاده احتمالی کارفرما از آن پرداخته ایم که بعضا باعث دعاوی حقوقی و حتی کیفری میشود. در واقع استفاده از سفته به عنوان ضمانتی برای انجام کار با شرایط تعیین شده در قرارداد که از سمت مجری صادر میگردد و به امانت کارفرما در می‌آید را، سفته حسن انجام کار میگویند

بیشتر بخوانید...
باز کردن چت
مشاوره فوری رایگان
موسسه حقوقی دادخواهان مجد
سلام 👋
چطوری میتونیم کمکتون کنیم؟